| Autor |
Wiadomość |
admin Administrator
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 6:02 am Temat postu: Artretyzm |
|
|
Dzięki sokowi noni minął mi ból dołu pleców, zgaga, i artretyczny ból rąk. Mój mąż mógł zredukować o połowę leki na nadciśnienie i odszedł mu ból ramienia.
Jan D., USA 21 kwietnia 2001 [Tłumaczenie Z Foum Amerykańskiego] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
admin Administrator
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 6:02 am Temat postu: |
|
|
Od kiedy piję sok noni, wiele „rejonów” mojego zdrowia bardzo się poprawiło: astma, artretyzm, włókniaki i stres.
Rosa R., AUS 25 Jan 2002 [Tłumaczenie Z Foum Amerykańskiego] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
admin Administrator
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 6:02 am Temat postu: |
|
|
Piję noni od ponad dwunastu miesięcy i już nie biorę lekarstw na moje : ciśnienie krwi, tarczycę, artretyzm, bóle mięśni, ogólne bóle, bóle głowy, migreny i sprawy kobiece.
Marion C., Australia 1 luty 2002 [Tłumaczenie Z Foum Amerykańskiego] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
admin Administrator
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 6:03 am Temat postu: |
|
|
Dzięki sokowi noni mój artretyczny ból odszedł po trzech tygodniach, po sześciu miesiącach nie miałam już żadnych bóli. Z całego serca polecam każdemu sok noni.
Heidi S., SUI 21 kwietnia 2001 [Tłumaczenie Z Foum Amerykańskiego] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
admin Administrator
|
|
|
Noni jest wspaniałe! Poprawiło stan moich dziąseł, martwej skóry na stopach, artretyzm, ciśnienie krwi, ADHD moich dzieci i mój styl życia !
Patricia J., CAN kwiecień 2001 [Tłumaczenie Z Foum Amerykańskiego] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
admin Administrator
|
|
|
Od trzydziestu lat jestem kierowcą ciężarówki. Miałem problemy z prostata i dzięki temu że piłem sok noni problemy minęły. Mój artretyzm także został wyleczony.
Dale M., USA 21 kwietnia 2001 [Tłumaczenie Z Foum Amerykańskiego] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
admin Administrator
|
|
|
Miałam reumatoidalny artretyzm odkąd miałam 23 lata. Przyjmowałam wiele lekarstw przeciwbólowych, których nie lubiłam z powodu efektów ubocznych. Pewnego dnia przyjaciółka powiedziała mi o soku noni. Rozpoczęłam go pić i znacznie zmniejszył mój ból.
Lisa G., USA 21 kwietnia 2001 [Tłumaczenie Z Foum Amerykańskiego] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
admin Administrator
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 6:04 am Temat postu: |
|
|
Noni jest wspaniałe! Poprawiło stan moich dziąseł, martwej skóry na stopach, artretyzm, ciśnienie krwi, ADHD moich dzieci i mój styl życia !
Patricia J., CAN kwiecień 2001 [Tłumaczenie Z Foum Amerykańskiego] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
admin Administrator
|
|
|
Zanim rozpoczęłam pić sok noni, cierpiałam na codzienne bóle głowy i migreny co najmniej dwa razy w miesiącu lub częściej. Miałam także spore problemy z zatokami i alergią oraz artretyzm w plecach i ramionach. Między trzecim a czwartym miesiącem picia soku noni zauważyłam duży zwrot w moim stanie zdrowia. Od lutego 2001 nie miałam bólu głowy czy jakiegokolwiek bólu innego rodzaju . Jest tak wspaniale bez codziennego bólu głowy. Mój artretyzm także złagodniał. Dziękuję Bogu za sok noni.
Shirley M., USA 21 kwietnia 2001 [Tłumaczenie Z Foum Amerykańskiego] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
admin Administrator
|
|
|
Przechodziłam dużo emocjonalnych stresów z powodu problemów małżeńskich. Zanim zaczęłam używać noni, byłam emocjonalnym wrakiem. Teraz z jasnością umysłu pochodzącą od picia noni rozwinęłam poczucie własnej godności i nie tylko to, ale też mój artretyzm i stałe bóle głowy znikły. Dzięki za noni!
Linda C., USA 13 maja 2003
lconton@yahoo.com [Tłumaczenie Z Foum Amerykańskiego] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
admin Administrator
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 6:05 am Temat postu: |
|
|
Moja teściowa cierpiała na artretyzm kolan i wysokie ciśnienie krwi. Przeżywała okres depresji po stracie męża. Mój mąż w końcu przekonał ją by piła sok noni sok dając jej butelkę. Po trzech dniach zadzwoniła do nas mówiąc, że nie wie jak pójdzie dalej, ale czuje się dużo lepiej. Tydzień później powiedziała nam przez telefon , że jej doktor nie rozumie w jaki sposób ustabilizowało się jej ciśnienie krwi. Stan jej kolan też się poprawił. Powiedziała, że nigdy nie obejdzie się bez jej soku noni.
Patricia B., USA 30 czerwca 2000 [Tłumaczenie Z Foum Amerykańskiego] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
admin Administrator
|
|
|
Po sześciu tygodniach moje problemy z zatokami skończyły się. Sok pomógł mi też na artretyzm, polepszył wzrok a także wzrósł poziom mojej energii. Od trzech lat miałem niemal całkiem siwe włosy, teraz ponownie zaczynają ciemnieć. Mój przyjaciel, który miał reumatoidalny artretyzm, jeździł wózkiem golfowym, ponieważ chodzenie było dla niego zbyt bolesne. Po piciu dwóch uncji noni dziennie przez dwa tygodnie, odstawił swój wózek golfowy ponieważ nie musi już go używać.
Thayer L., USA 30 czerwca 2000 [Tłumaczenie Z Foum Amerykańskiego] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
admin Administrator
|
|
|
Moja dobra przyjaciółka cierpi na artretyzm. Cztery dni po rozpoczęciu picia soku noni, mogła już stawać na palcach by dosięgnąć do górnej szafki, czego nie mogła robić z powodu bólu od ponad dwóch lat.
Arlene E., USA 30 czerwca 2000 [Tłumaczenie Z Foum Amerykańskiego] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
admin Administrator
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 6:06 am Temat postu: |
|
|
Miałem bardzo zły stan zdrowia w 1996r. Byłem po dwóch atakach serca i kilku operacjach. Po kilku dniach od rozpoczęcia picia soku noni, moja energia zaczęła wracać. Po tygodniu już nie brałem leków na serce i artretyzm, które powodowały bardzo poważne efekty uboczne. Mój wzrok polepszył się tak, że już nie musiałem nosić okularów.
E.J. M., USA 25 styczeń 2002 [Tłumaczenie Z Foum Amerykańskiego] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
admin Administrator
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 6:06 am Temat postu: |
|
|
Zarejestrowałam się u producenta soku Noni z Tahiti żeby nabywać po cenie hurtowej sok dla moich rodziców w związku z ich zdrowotnymi problemami. Oboje mają prawie po 80 lat.
Powiedziałam mojej mamusi, że potrzebuje sprawdzić dla siebie dawkę. Stwierdziła że 4 uncje 3 x dziennie są dla niej bardzo dobre. Po trzech i pół tygodniach miała umówiony termin wizyty u jej doktora. Po 43 latach leczenia nadciśnienia ciśnienie krwi wreszcie spadło do normalnego poziomu. Przestała także chorować na cukrzycę a jej artretyczny ból bardzo złagodniał.
Mój tatuś rok temu miał potrójną operację baypasów. Miał zawsze spuchniętą nogę od pachwiny do palców, od momentu kiedy wyjęto z niej żyłę dla jego serca. Początkowo mamusia musiała go zmuszać by pił swoją dawkę. Zgrubienie w jego nodze zupełnie znikło i może teraz zakładać swoje buty do kościoła. Bardzo rzadko używa swojego inhalatora na astmę, a poziom jego energii wzrósł. Tato może na powrót wykonywać swoją ulubioną pracę, tzn. wykonywać z drewna rzeźby religijnych scen, roślin, kwiatów i owoców. Oboje mówią że nigdy nie zaniechają picia noni i będą utrzymywać dawkę 4uncji 3 razy dziennie.
KaleoOkaMahina D., USA 9 maja 2003 [Tłumaczenie Z Foum Amerykańskiego] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|