Forum Noni
Forum Dyskusyjne na temat fenomenalnego owocu z Noni z Tahiti.

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
ZAKUP SOK NONI :: DYSTRYBUCJA NONI

Ciśnienie Krwi
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Noni -> Sok Noni Doświadczenia
Autor Wiadomość
admin
Administrator

PostWysłany: Pon Lip 16, 2007 8:58 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam bardzo drogą przyjaciółkę, która ma ponad 70 lat i przez lata brała leki na wysokie ciśnienie krwi. Po piciu soku noni przez 2 miesiące nie potrzebuje już brać pigułek. Czuje się dużo lepiej. Pije 30 ml dwa razy dziennie.
Po rozwodzie z moim mężem po 20 latach małżeństwa, wpadłam w głęboką depresję. Dzięki sokowi noni, ponownie mogę cieszyć się życiem i wierzę że moje życie jeszcze się dobrze ułoży.

Reiterer J., Austria, 28 październik 2000 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

PostWysłany: Pon Lip 16, 2007 8:58 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Piłem sok noni po operacji serca. Moje wysokie ciśnienie krwi spadło do normalnego poziomu. Miałem w krwi bakterie, które szkodziły zastawkom mojego serca, nerkom i wątrobie. Bakterie znikły a poziom ciśnienia krwi jest teraz normalny. Dziękuję za sok noni. Dziękuję!

Grane. B., Austria, 4 listopada 2000 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

PostWysłany: Pon Lip 16, 2007 8:59 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Piłem sok noni po operacji serca. Moje wysokie ciśnienie krwi spadło do normalnego poziomu. Miałem w krwi bakterie, które szkodziły zastawkom mojego serca, nerkom i wątrobie. Bakterie znikły a poziom ciśnienia krwi jest teraz normalny. Dziękuję za sok noni. Dziękuję!

Grane. B., Austria, 4 listopada 2000 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

PostWysłany: Pon Lip 16, 2007 8:59 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Miałam bardzo wysokie ciśnienie krwi i po piciu soku przez jeden miesiąc spadło ze 190/110 do 135/85. Cierpiałam także na artretyzm, a odzyskałam sprawność dzięki sokowi noni.

Barbara F., USA 21 kwietnia 2001 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Noni -> Sok Noni Doświadczenia Wszystkie czasy w strefie GMT
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3