|
Forum Noni Forum Dyskusyjne na temat fenomenalnego owocu z Noni z Tahiti.
|
| Autor |
Wiadomość |
admin Administrator
|
Wysłany: Pon Lip 16, 2007 8:58 am Temat postu: |
|
|
Mam bardzo drogą przyjaciółkę, która ma ponad 70 lat i przez lata brała leki na wysokie ciśnienie krwi. Po piciu soku noni przez 2 miesiące nie potrzebuje już brać pigułek. Czuje się dużo lepiej. Pije 30 ml dwa razy dziennie.
Po rozwodzie z moim mężem po 20 latach małżeństwa, wpadłam w głęboką depresję. Dzięki sokowi noni, ponownie mogę cieszyć się życiem i wierzę że moje życie jeszcze się dobrze ułoży.
Reiterer J., Austria, 28 październik 2000 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
admin Administrator
|
Wysłany: Pon Lip 16, 2007 8:58 am Temat postu: |
|
|
Piłem sok noni po operacji serca. Moje wysokie ciśnienie krwi spadło do normalnego poziomu. Miałem w krwi bakterie, które szkodziły zastawkom mojego serca, nerkom i wątrobie. Bakterie znikły a poziom ciśnienia krwi jest teraz normalny. Dziękuję za sok noni. Dziękuję!
Grane. B., Austria, 4 listopada 2000 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
admin Administrator
|
Wysłany: Pon Lip 16, 2007 8:59 am Temat postu: |
|
|
Piłem sok noni po operacji serca. Moje wysokie ciśnienie krwi spadło do normalnego poziomu. Miałem w krwi bakterie, które szkodziły zastawkom mojego serca, nerkom i wątrobie. Bakterie znikły a poziom ciśnienia krwi jest teraz normalny. Dziękuję za sok noni. Dziękuję!
Grane. B., Austria, 4 listopada 2000 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
admin Administrator
|
Wysłany: Pon Lip 16, 2007 8:59 am Temat postu: |
|
|
Miałam bardzo wysokie ciśnienie krwi i po piciu soku przez jeden miesiąc spadło ze 190/110 do 135/85. Cierpiałam także na artretyzm, a odzyskałam sprawność dzięki sokowi noni.
Barbara F., USA 21 kwietnia 2001 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|