Forum Noni
Forum Dyskusyjne na temat fenomenalnego owocu z Noni z Tahiti.

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
ZAKUP SOK NONI :: DYSTRYBUCJA NONI

PROMOCJA ! Sok noni w najlepszej cenie w internecie dostarczany kurierem UPS. Zobacz nasze Ceny !
ZAKUP NONI

Ciśnienie Krwi
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Noni -> Sok Noni Doświadczenia
Autor Wiadomość
admin
Administrator

PostWysłany: Pon Lip 16, 2007 8:43 am    Temat postu: Ciśnienie Krwi Odpowiedz z cytatem

Mam na imię Glenn i 15 lipca 1995 doznałem ataku serca. 20 lipca 1995 przechodziłem otwartą skomplikowaną operację serca. Powikłania które wystąpiły zmusiły mnie abym poddał się drugiej operacji. Pozostawałem na systemie podtrzymywania życia przez następne 5 dni w bardzo niepewnym stanie. W końcu po miesiącu wyszedłem ze szpitala. Trzykrotnie wracałem na intensywną terapię z powodu komplikacji i każdego razu byłem w stanie krytycznym. Po operacjach serca lekarze przepisywali mi 7 różnych sposobów terapii. Dzisiaj już nie potrzebuję skomplikowanego leczenia! Sok noni nie tylko pozwolił mi by być wolny od leków na receptę, ale także: minęło mi nadciśnienie, wzrok polepszył się, nie jest mi zimno, grypa, bóle głowy oraz rak skóry twarzy w trzech miejscach, minęły. Polepszył mi się także słuch. Rozmiar spodni w ciągu roku zjechał z 38 do 33, znikły problemy z prostatą. Wcześniej lekarze mówili mi że nigdy nie będę mógł ponownie wrócić do pracy a z powodu mojego serca jestem zagrożony śmiercią w każdej chwili reszty mojego życia. Kończę w tym roku 70 lat i mogę z powrotem pracować jako kamieniarz. Jestem bardzo szczęśliwy z tego co sok noni uczynił dla mnie. Jest niezwykłe to co sok noni może robić dla ciebie z powodu proxeroniny — ponownie może odbudować twoje komórki.

Glenn L., USA luty 2001 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

PostWysłany: Pon Lip 16, 2007 8:43 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Po piciu soku noni przez sześć miesięcy, rzuciłem palenie nawet bez myślenia o tym – bez żadnego problemu przede wszystkim! Też problemy z jelitami zaczęły stopniowo łagodnieć i oddalać się. Ciśnienie krwi obniżyło się znacznie. Mogę również znów się cieszyć kieliszkiem czerwonego wina!

Mike P., GBR kwiecień 2001 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

PostWysłany: Pon Lip 16, 2007 8:44 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Byłam w Hiszpanii by odwiedzić przyjaciółkę z dzieciństwa z którą chodziłam do jednej klasy, a której nie widziałam 37 lat. Przywiozłam jej skrzynkę soku noni i ona zaczęła go pić. Cztery tygodnie później powiedziała mi, że jej ciśnienie krwi unormowało się, odeszły migrenowe bóle głowy (dostawała je każdego ranka), a także nie dostaje zadyszki kiedy wchodzi do góry schodami. Dwa miesiące później powiedziała mi , że skurcze w nogach, których doświadczała przy codziennym wstawaniu z łóżka też odeszły.

Nimia R., USA 30 czerwiec 2000 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

PostWysłany: Pon Lip 16, 2007 8:44 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Noni jest wspaniałe! Poprawiło stan moich dziąseł, martwej skóry na stopach, artretyzm, ciśnienie krwi, ADHD moich dzieci i mój styl życia !

Patricia J., CAN kwiecień 2001 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

PostWysłany: Pon Lip 16, 2007 8:45 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cierpiałam na nadciśnienie krwi, artretyzm, oestoartretyzm, problemy z sercem i systematyczny toczeń. Po piciu soku noni czuję się o wiele lepiej i pracuję o wiele lepiej. Chcę pić sok noni zawsze.

Ann Marie E., USA 21 kwietnia 2001 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

W połowie kwietnia 2000r mój przyjaciel Heinz zaprosił mnie na spotkanie. Powiedział mi że może zmienić moje życie w sprawach zdrowotnych. Byłem oczywiście ciekawy i spotkaliśmy się z Dieterem W. w Niemczech. Dieter opowiadał nam o soku noni i przedstawił kilka naprawdę zdumiewających rzeczy o tym soku. Ponieważ byłem sceptyczny co do jego opowieści zdecydowałem się spróbować na sobie.
Leczyłem się w Rudolfs Clinic na nieregularne bicie serca i wysokie ciśnienie krwi - równocześnie. Nieregularne bicie serca zdarzało mi się co tydzień i trwało około 2 dni. Włącznie z zadyszką, potami i utrudnieniami we wchodzeniu po schodach. Na nieszczęście wszystkie leki które brałem nie pomagały. Na początku maja kupiłem pierwszą skrzynkę soku noni i zacząłem regularnie pić 60 ml każdego ranka i wieczora. Od tego czasu nie miałem więcej nieregularności, ale ciśnienie krwi było jeszcze wysokie. W czerwcu byłem na 24 godzinnej obserwacji ciśnienia krwi i miałem 165/100. Zajmujący się mną lekarz, Dr. Stollberger, przepisał mi leki na nadciśnienie krwi i pożyczyłem urządzenie do mierzenia ciśnienia by sprawdzać ciśnienie krwi 4 razy na dzień przez 4 tygodnie. Zanim jednak zdecydowałem się aby brać leki, zauważyłem że moje ciśnienie krwi wyrównało się do normalnego poziomu(135/80). Od tego czasu piję 30 ml soku noni dwa razy dziennie i czuję się rzeczywiście wspaniale.

Leopold B., Austria 28 październik 2000 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

Piję noni od ponad dwunastu miesięcy i już nie biorę lekarstw na moje : ciśnienie krwi, tarczycę, artretyzm, bóle mięśni, ogólne bóle, bóle głowy, migreny i sprawy kobiece.

Marion C., Australia 1 luty 2002 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

PostWysłany: Pon Lip 16, 2007 8:46 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Noni jest wspaniałe! Poprawiło stan moich dziąseł, martwej skóry na stopach, artretyzm, ciśnienie krwi, ADHD moich dzieci i mój styl życia !

Patricia J., CAN kwiecień 2001 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

W kwietniu 1994 miałem wylew. Miałem bardzo wysokie ciśnienie krwi i w szpitalu byli tym faktem zaniepokojeni. Doktor zastosował trzy metody leczenia na ciśnienie krwi i jedną na cholesterol. Jednak, chociaż moje ciśnienie krwi spadało do w miarę bezpiecznego poziomu, to nadal pozostawało wysokie. W listopadzie 1997 kilku bardzo dobrych przyjaciół przedstawiło mi sok noni. Podczas pierwszego miesiąca picia soku noni, moje ciśnienie krwi spadło do ,,podręcznikowego poziomu,,. Od tego czasu, zarówno ciśnienie krwi jak i poziom cholesterolu są bardzo dobre.

Michael S., Kanada 17 marca 2002 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

Mój bliski przyjaciel cierpiał na wysokie ciśnienie krwi i ból nogi. Teraz dzięki piciu soku Noni jego ciśnienie krwi wróciło do normy, a ból nogi zmniejszył się o 90%.

Belinda F., USA 30 czerwca 2000 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

PostWysłany: Pon Lip 16, 2007 8:49 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mogłam przerwać branie zastrzyków kortyzonu (co dwa miesiące) na artretyzm w kolanach od chwili jak zaczęłam pić sok noni. Ciśnienie krwi mam teraz niższe i ustabilizowane.

Lillie C., USA 21 kwietnia 2001 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

PostWysłany: Pon Lip 16, 2007 8:50 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Miałem bardzo ostre alergie i byłem na sterydach przez 10 lat. Ciśnienie krwi także mi się podniosło. Od kiedy piję sok noni nie potrzebuję zastrzyków i nie biorę żadnych leków na alergię. Ciśnienie krwi się ustabilizowało i jest na normalnym poziomie. Czuję się wspaniale cały czas i nigdy od tej pory nie byłem chory. Dziękuję Bogu za sok noni.

Gerald H., USA 21 kwietnia 2001 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

Zauważyłam polepszenie się stanu zdrowia w różnych obszarach mojego ciała. Zgrubienie moich stóp się zmniejszyło. Sok pomógł mi też w walce z artretycznymi bólami, które występowały także każdej nocy. Pomógł mi też na trawienie, alergie, i obniżył ciśnienie krwi. Będę zamawiać go ciągle.

Bonnie M., USA 25 marca 2003 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

Noni sok pomaga mi kontrolować moje wysokie ciśnienie krwi. Nie doświadczam już bólów głowy.

Anonim 25 styczeń 2002 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

Doświadczyłem wielu zmian mojego zdrowia dzięki noni, włącznie z usunięciem nieregularnego bicia serca, które radykalnie poprawiło się. Mój zły cholesterol spadł o ponad 150 punktów. Moje trójglicerydy spadały o blisko 200 punktów. Miałem granicznie wysokie ciśnienie krwi, które teraz jest zupełnie normalne. Tuż przed poznaniem noni plułem krwią i miałem krew w ustach niemal codziennie. Potem tylko parę tygodni picia noni i minęło. To było ponad sześć lat temu i od tego czasu nie miałem podobnych problemów. Poziom mojej energii wzrósł. Miałem operację cieśni nadgarstka około osiem lat temu z powodu drętwienia nadgarstka. Drętwienie zaczęło wracać, ale kiedy zacząłem pić sok minęło po krótkim czasie. Sok noni jest naprawdę cudem od BOGA i usilnie namawiam Cię byś spróbował.

Dennis G., USA 12 listopad 2002
tootall449@aol.com [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Noni -> Sok Noni Doświadczenia Wszystkie czasy w strefie GMT
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3