Forum Noni
Forum Dyskusyjne na temat fenomenalnego owocu z Noni z Tahiti.

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
ZAKUP SOK NONI :: DYSTRYBUCJA NONI

PROMOCJA ! Sok noni w najlepszej cenie w internecie dostarczany kurierem UPS. Zobacz nasze Ceny !
ZAKUP NONI

Ból Szyi, Pleców, Barków
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Noni -> Sok Noni Doświadczenia
Autor Wiadomość
admin
Administrator

PostWysłany: Sro Lip 11, 2007 7:16 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nawet nie wiem jak zacząć. Słyszałam o noni przez kilka lat zanim go spróbowałam. Kiedy moja matka chorowała a ja szukałam czegoś naturalnego by ulżyć jej strasznemu bólowi, na noni nawet nie spojrzałam . Byłem sceptyczna tak jak moja matka. Uważałam , że brałabym sok jeśli ona by brała. To co stało się później jest nieprawdopodobne.

Żyłam z bólem w stawach w mojej szczęce i szyi od tak dawna jak tylko pamiętam. (TMJ) Im byłam starsza tym bardziej ból się nasilał. Dzisiaj nie wiem dlaczego, ale to kontrolowało moje całe życie. Nie mogłam spać i byłam zmęczona po dłuższym wysiłku.
Zdobywałam się na ogromny wysiłek by móc pracować. Mój lekarz zawsze przepisywał mi antybiotyki które mnie osłabiały i wiedziałam , że one niczego nie rozwiążą poza tym że czynią mnie tak chorą. Po dwu dniach picia noni mój mąż powiedział mi że w nocy słyszał jak chrapię.

On przewracał się i całował mnie, i nie obudziło mnie to!!! Po pierwszym tygodniu ból moich stawów ustał!! Od początku drugiego tygodnia ból szyi i szczęki ZNIKNĄŁ!! Dostawałam migrenowe bóle głowy co dwa do trzech tygodni od czasu gdy miałam pięć lat. Nie dostałam żadnego odkąd zaczęłam pić sok noni. Nie mogłam uwierzyć w jakim żyłam nieporządku. Nigdy więcej! Moja matka kontroluje już swój ból i pracuje nad wyeliminowaniem swoich lekarstw.

One mają straszne efekty uboczne. Odkąd mój ojciec zaczął pić noni - ból w jego kolanach po przykrym wypadku samochodowym minął. Teraz on pracuje nad odbudową mięśni. Noni oddało mi moje życie. Żałuję że nie wiedziałam o tym wcześniej.

Nauczyłam się żyć z bólem i myślałam, że jest to jedyny sposób. Moje ciśnienie krwi i poziom cholesterolu też spadły. Tracę nadwagę ponieważ podróżuję częściej z moimi dziećmi i nie mam nagłych zachcianek na jedzenie. Gdyby nie było noni bylibyśmy marni i podupadający na zdrowiu. Nigdy więcej!!!

Ronnyanne, USA 6 sierpnia 2003 [Tłumaczenie Z Foum Amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

PostWysłany: Sro Lip 11, 2007 7:17 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Byłam w Hiszpanii by odwiedzić przyjaciółkę z dzieciństwa z którą chodziłam do jednej klasy , a której nie widziałam 37 lat. Przywiozłam jej skrzynkę soku noni i ona zaczęła go pić. Cztery tygodnie później powiedziała mi , że jej ciśnienie krwi unormowało się, odeszły migrenowe bóle głowy ( dostawała je każdego ranka), a także nie dostaje zadyszki kiedy wchodzi do góry schodami. Dwa miesiące później powiedziała mi , że skurcze w nogach, których doświadczała przy codziennym wstawaniu z łóżka też odeszły.

Nimia R., USA 30 czerwiec 2000 [Tłumaczenie Z Foum Amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

PostWysłany: Sro Lip 11, 2007 7:17 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dwa lata temu miałam operację trzech dysków. Od tego czasu mogłam obracać się w lewo bądź w prawo, ale tylko ze stałym silnym bólem. Biorąc silne leki, mogłam jakoś to kontrolować. Mimo bólu, musiałam pracować i zarządzać dwoma firmami..

Od kiedy piję sok noni, 40 ml 3 razy na dzień, nie potrzebuję brać pigułek na ból. Mogę chodzić z łatwością, i moje mięśnie stały się mocniejsze. Sok noni pomógł mi bardzo zmieniając jakość życia.

Susanne P., AUSTRIA 28 października 2000 [Tłumaczenie Z Foum Amerykańskiego]
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Noni -> Sok Noni Doświadczenia Wszystkie czasy w strefie GMT
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2