Forum Noni
Forum Dyskusyjne na temat fenomenalnego owocu z Noni z Tahiti.

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
ZAKUP SOK NONI :: DYSTRYBUCJA NONI

PROMOCJA ! Sok noni w najlepszej cenie w internecie dostarczany kurierem UPS. Zobacz nasze Ceny !
ZAKUP NONI

Cukrzyca
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Noni -> Sok Noni Doświadczenia
Autor Wiadomość
admin
Administrator

PostWysłany: Pon Lip 16, 2007 9:00 am    Temat postu: Cukrzyca Odpowiedz z cytatem

Po piciu soku noni przez sześć miesięcy, rzuciłem palenie nawet bez myślenia o tym – bez żadnego problemu przede wszystkim! Też problemy z jelitami zaczęły stopniowo łagodnieć i oddalać się. Ciśnienie krwi obniżyło się znacznie i cukrzyca typu II powoli słabnie (zmniejszają sie objawy). Mogę również znów się cieszyć kieliszkiem czerwonego wina!

Mike P., GBR kwiecień 2001 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

PostWysłany: Pon Lip 16, 2007 9:12 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moja żona i ja pijemy sok noni od 3 stycznia 2003. Żona ma cukrzycę i jej poziom cukru we krwi zmniejszył się o 20 punktów do 89!! Również lepiej śpi. U mnie zmniejszyło się wysokie ciśnienie krwi. Jestem pewien że sok pomoże usunąć wiele naszych problemów zdrowotnych. Noni pracuje!

John, THAILAND 28 stycznia 2003
johnh@thaicom.net [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

PostWysłany: Pon Lip 16, 2007 9:13 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sok noni jest czymś cudownym, bardzo poprawił stan zdrowia mojego i mojej rodziny. Wszyscy pijemy sok. Mojemu ojcu bardzo pomógł na cukrzycę a mi głównie na cholesterol. Zdobyliśmy dobre doświadczenie i z tego powodu polecam go. Pij sok noni!

Hermelinda M., USA 21 kwietnia 2001 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

Zarejestrowałam się u producenta soku Noni z Tahiti żeby nabywać po cenie hurtowej sok dla moich rodziców w związku z ich zdrowotnymi problemami. Oboje mają prawie po 80 lat.
Powiedziałam mojej mamusi, że potrzebuje sprawdzić dla siebie dawkę. Stwierdziła że 4 uncje 3 x dziennie są dla niej bardzo dobre. Po trzech i pół tygodniach miała umówiony termin wizyty u jej doktora. Po 43 latach leczenia nadciśnienia ciśnienie krwi wreszcie spadło do normalnego poziomu. Przestała także chorować na cukrzycę a jej artretyczny ból bardzo złagodniał.
Mój tatuś rok temu miał potrójną operację baypasów. Miał zawsze spuchniętą nogę od pachwiny do palców, od momentu kiedy wyjęto z niej żyłę dla jego serca. Początkowo mamusia musiała go zmuszać by pił swoją dawkę. Zgrubienie w jego nodze zupełnie znikło i może teraz zakładać swoje buty do kościoła. Bardzo rzadko używa swojego inhalatora na astmę, a poziom jego energii wzrósł. Tato może na powrót wykonywać swoją ulubioną pracę, tzn. wykonywać z drewna rzeźby religijnych scen, roślin, kwiatów i owoców. Oboje mówią że nigdy nie zaniechają picia noni i będą utrzymywać dawkę 4uncji 3 razy dziennie.

KaleoOkaMahina D., USA 9 maja 2003 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

Niedawno stwierdzono u mnie wysokie ciśnienie krwi. Nigdy nie chorowałem a jedynym lekiem który brałem w życiu była aspiryna. Kiedy zacząłem picie soku – 2 uncje rano i 2 uncje wieczorem, moje ciśnienie krwi wróciło do normalnego po trzech tygodniach. Nie biorę żadnych leków od pięciu tygodni. To ekscytuje!
Mój szwagier miał cukrzycę – jego poziom cukru we krwi spadł z 10.5 do 6.5 w ciągu czterech dni. Jest naprawdę szczęśliwym człowiekiem.

Jean C., Canada, 30 czerwca 2000 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

PostWysłany: Pon Lip 16, 2007 9:15 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sok pomógł mi na chroniczny bólowi pleców, zarzucanie kwasu żołądkowego (reflux) i wyrównanie poziomu cukru we krwi. Dał mi energię i dobre samopoczucie.

Terry S., USA 21 kwietnia 2001 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

Jestem cukrzykiem od osiemnastego roku życia. Teraz mam 44 lata. Pijąc sok noni zmniejszyłam dawkę insuliny z 70 jednostek do około 32 jednostek. Pracuję nad tym aby jeszcze zmniejszyć! Mam najwięcej energii ze wszystkich moich współpracowników.

Tina P., USA 21 kwietnia 2001 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

W 1998 stwierdzono u mnie cukrzyca typu II. Zasugerowano żebym uczęszczała na spotkania dyskusyjne o cukrzycy. Dowiedziałam się tam o strasznych efektach choroby , które mogą się zdarzyć. Byłam tylko na dwóch spotkaniach ponieważ mnie przestraszyły. Opowiedziałam moją historię przyjacielowi, który pracuje w Stanach Zjednoczonych a on przysłał mi email z informacją że wyśle mi skrzynkę soku noni. Otrzymałam ją w czerwcu 1998 w czasie kiedy sok jeszcze nie był dostępny w Australii.

Poczytałam o soku w internecie i informacje zdawały się być bardziej pozytywne niż jakiekolwiek inne informacje które dostawałam z różnych innych źródeł, włącznie z moim doktorem. Nie brałam innych leków i zanim skończyłam trzy butelki mój poziom cukru spadł. Wtedy powiedziano mi , że sok noni z Tahiti jest już dostępny w Brisbane.

Od tego czasu kupuję go stamtąd i poziom cukru we krwi utrzymuje się w granicach 5 do 6. Jestem od ubiegłego roku mężatką i kiedy odwiedziłam razem z mężem jego doktora, Max poprosił, żeby on zrobił próbę na moją cukrzycę. Po próbach stwierdził zdecydowanie że nie mam cukrzycy. Pytał mnie o próby które miałam w 1998r i nie mógł znaleźć wyjaśnienia dlaczego teraz nie mam cukrzycy.

Powiedziałam mu o noni a on odpowiedział, że powinnam go nadal pić. Kontynuuję okresowe badania i jestem przekonana że sok noni może pomóc wielu ludziom na bardzo wiele problemów. Proszę o emaile i w odpowiedzi będę wysyłać dużo mojej wiedzy o tym wspaniałym odżywczym soku.

Marre T., Australia, 14 grudzień 2002
nonimax@onthenet.com.au [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

PostWysłany: Pon Lip 16, 2007 9:16 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam na imię David i mam 38 lat. Byłem cukrzykiem zależnym od insuliny od czwartego roku życia. Astmę zdiagnozowano 15 lat temu. Dwa lata temu zachorowałem na anginę i 6 miesięcy później miałem angioplastykę z powodu choroby serca. Trzy miesiące później, miałem operację na otwartym sercu z wykonaniem 4 bypassów. Podczas gdy blokady głównych tętnic były ominięte, wszystkie moje małe tętnice zaopatrujące organizm w krew były też blokowane. Nigdy jednak nie pozwoliłem moim chorobom przygnębiać mnie i żyłem nadzwyczaj pełnym życiem. Będąc młodym żonatym mężczyzną z czwórką małych dzieci, kiedy wszyscy lekarze mówili mi, że nie ma żadnej nadziei nie wpadłem w depresję. Uważałem że warto walczyć o życie i robić wszystko aby nie przelatywało między palcami.

Około 2 miesiące temu poznałem sok noni poprzez mojego przyjaciela -- Faye z Australii. Zacząłem picie soku utrzymując dawkę 1 uncji dziennie. Niebawem zauważyłem, że niektóre obszary mojego zdrowia zaczynają się polepszać. Z powodu natury i ilości tabletek, które musiałem codziennie zażywać, oddawanie moczu stało się zarówno trudne jak i bolesne. Sok noni poprawił to - nie w znacznym stopniu, ale na pewno dostrzegalnym. Mogłem także zmniejszyć o około 20% dawkę insuliny każdego dnia. Najbardziej znacząca zmiana we dokonała się w moim umyśle, i ogólnym zdrowiu. Następną najbardziej oczywistą rzeczą która musiałem zrobić to zwiększenie dawki soku z 1 uncji do 3 uncji dziennie.

Korzyści zdrowotne także wzrastały. Problemy z moczem są dużo łagodniejsze, jeszcze nie całkowicie ale najmniej w 60% lepsze. Zmniejszyłem dawkę insuliny o około 40%. Moje widoki na przyszłość są o wiele bardziej pozytywne. Byłem przygnieciony przez moją chorobę i potężną ilość leków. Sok noni pomógł mi z powrotem złapać kontrolę nad moim życiem co spowodowało, że poczułem się lepiej i otwierało mój umysł do spojrzenia dalej niż na konwencjonalne leki.

Zachodnie leki są bardzo dobre, uratowały miliony ludzi, ale mają też wiele ograniczeń i problemów takich jak szkodliwe skutki uboczne. Ostatnio rozpocząłem wegetariańską dietę w połączeniu z piciem soku noni. Mimo iż ją dopiero zacząłem, już mogłem zmniejszyć ilości leków przeciwbólowych. Jestem pełen nadziei, że przyjdzie czas, że będę mógł odłożyć wszystkie przeciwbólowe tabletki a przede wszystkim leki na serce. Dziękuję Bogu za stworzenie noni, które było punktem startowym lepszego zdrowia i lepszej jakości życia dla mnie i mojej rodziny.

David J., Nowa Zelandia 23 września 1999 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

Jestem cukrzykiem od osiemnastego roku życia. Teraz mam 44 lata. Pijąc sok noni zmniejszyłam dawkę insuliny z 70 jednostek do około 32 jednostek. Pracuję nad tym aby jeszcze zmniejszyć! Mam najwięcej energii ze wszystkich moich współpracowników.

Tina P., USA 21 kwietnia 2001 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

Mój przyjaciel poradził mi bym piła sok noni poleciła go moim rodzicom. Moja mama jest cukrzykiem i ma poziom cukru we krwi 227. W lutym była w szpitalu ponieważ miała atak serca. Po trzech tygodniach poziom cukru spadł do 127 a tydzień później do 90. Teraz wynosi 70. Sok noni jest darem dla mojej rodziny. Dziękuję soku noni.

Vipa, Tajlandia 16 maja 2003 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

PostWysłany: Pon Lip 16, 2007 9:17 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Byłam leczona w związku z cukrzyca i wysokim ciśnieniem krwi. Po 60 dniach picia noni, doktor przestał przepisywać mi leki na te schorzenia. Poczułam też ulgę przy astmie, zarzucaniu kwasu żołądkowego i niewydolności serca.

Dr. Esther K., USA 21 kwietnia 2001 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

Piję sok noni od tygodnia. Objawy alergii są łagodniejsze a poziom cukru we krwi opada. Polepszyła mi się pamięć i poprawiła się moja koncentracja. Mam też więcej energii.

Terri F., USA 21 kwietnia 2001 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

Po pierwszych trzech miesiącach picia soku noni opanowałam mój ciągły stres. Bóle pleców stały się łagodniejsze. Córeczka mająca trzy latka jest silniejsza a mój poziom cukru we krwi spadł od 138 do 109. Kocham ,,suplement noni'' do skóry. Używam go często sama i w przypadku urazów u mojej małej dziewczynki. Dwa tygodnie temu stłukła sobie kolano i natychmiast użyłam na to skórny ,,suplement z noni''.

Supada M., Tajlandia 7 luty 2003 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

Odkąd usłyszeliśmy o soku noni nasze życie stało się bardziej ekscytujące. Cukrzyca mojej żony poprawiła się wręcz dramatycznie. Jej doktor powiedział nam w grudniu 1997r, że Estera może zapaść w śpiączkę jeśli nie będzie się leczyć. Poziom cukru we krwi wynosił ponad 600 punktów. Zdecydowała się na codzienne picie soku noni i wróciła do doktora w marcu 1998. Wyniki były zdumiewające. Jej poziom cukru wynosił 189 punktów dzięki sokowi noni.

Paul A., USA 11 kwietnia 2001 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Noni -> Sok Noni Doświadczenia Wszystkie czasy w strefie GMT
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2