Forum Noni
Forum Dyskusyjne na temat fenomenalnego owocu z Noni z Tahiti.

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
ZAKUP SOK NONI :: DYSTRYBUCJA NONI

Ciśnienie Krwi
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Noni -> Sok Noni Doświadczenia
Autor Wiadomość
admin
Administrator

PostWysłany: Pon Lip 16, 2007 8:52 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zawsze myślałem że jestem okazem zdrowia. Nigdy nie chodziłem do lekarza, aż pewnego razu zraniłem się i poszedłem. Zrobiono mi badania. Badanie krwi wykazało mi poziom cukru 426. Stwierdzono także wysokie ciśnienie krwi, wysoki poziom cholesterolu i cukrzycy... Przepisano mi na wszystko lekarstwa. Nie mogłem uwierzyć. Kilka dni później podsłuchałem współpracownika opowiadającego o soku noni. Dowiedziałem się o badaniach, wysłuchałem wiarygodnych świadectw i zacząłem picie soku z mocną wiarą. Po sześciu tygodniach picia soku, zrobiłem badania i okazało się że nie potrzebuję brać już leków. Teraz jestem noni tatusiem, mam noni rodzinę i wyzwoliłem się od rachunków, doktora, recept i złego nastawienia!

Russell B., USA 22 listopad 2002 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

PostWysłany: Pon Lip 16, 2007 8:53 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sok noni pomógł zmniejszyć ciśnienie krwi męża i pomaga kontrolować symptomy ADHD u mojej 10-letniej córki.

Suzanne P., USA 2 Apr 2001 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

PostWysłany: Pon Lip 16, 2007 8:53 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zaczęłam picie soku noni z powodu cukrzycy. Miałam poziom hemoglobiny 9 a teraz wynosi 7.5. Powiedziałam mojej lekarce że piłam ten sok a ona powiedziała żebym to kontynuowała jeśli pomaga mi on kontrolować moją cukrzycę. Moje ciśnienie krwi unormowało się i czuję się wspaniale.

Elizabeth G., USA 21 kwietnia 2001 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

PostWysłany: Pon Lip 16, 2007 8:54 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam całą gamę dolegliwości, włącznie z astmą, cukrzycą, alergiami i zapaleniem zatok. Pod koniec ostatniej ciąży doszło wysokie ciśnienie krwi i ból pleców. To był ból który w końcu przekonał mnie aby spróbować sok noni. Brałam ibuprofen i byłam niezdolna by cokolwiek zrobić bez leków przeciwzapalnych. Mój przyjaciel dał mi broszurę o soku noni w której był kliniczny dowód zahamowania enzymu cox 2. Spróbowałam soku i nie tylko nie miałam żadnej alergicznej reakcji, ale w ciągu kilku godzin ból zmniejszył się o około 80%! Ponadto w ciągu 6 tygodni chodziłam do mojego doktora i ponieważ ciśnienie krwi było dość niskie, więc zredukował mi leki o połowę. Mój A1C (poziom cukru we krwi) spadł z 7.4 do 6.2. Stan moich zatok znacznie się poprawił, więc nie musiałam już brać 2-4 razy dziennie pseudofedu a częstotliwość zażywania leków na astmę zmniejszyłam do około 25%. Pięć miesięcy później zredukowaliśmy leki na ciśnienie krwi znów o połowę. Jestem teraz na najniższej możliwej dawce i liczę na to, że wkrótce zupełnie zrezygnuję z leków. Sok noni jest dla zdrowia strzałem w dziesiątkę.

Julie D., USA 28 luty 2002 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

Zarejestrowałam się u producenta soku Noni z Tahiti żeby nabywać po cenie hurtowej sok dla moich rodziców w związku z ich zdrowotnymi problemami. Oboje mają prawie po 80 lat.
Powiedziałam mojej mamusi, że potrzebuje sprawdzić dla siebie dawkę. Stwierdziła że 4 uncje 3 x dziennie są dla niej bardzo dobre. Po trzech i pół tygodniach miała umówiony termin wizyty u jej doktora. Po 43 latach leczenia nadciśnienia ciśnienie krwi wreszcie spadło do normalnego poziomu. Przestała także chorować na cukrzycę a jej artretyczny ból bardzo złagodniał.

Mój tatuś rok temu miał potrójną operację baypasów. Miał zawsze spuchniętą nogę od pachwiny do palców, od momentu kiedy wyjęto z niej żyłę dla jego serca. Początkowo mamusia musiała go zmuszać by pił swoją dawkę. Zgrubienie w jego nodze zupełnie znikło i może teraz zakładać swoje buty do kościoła. Bardzo rzadko używa swojego inhalatora na astmę, a poziom jego energii wzrósł. Tato może na powrót wykonywać swoją ulubioną pracę, tzn. wykonywać z drewna rzeźby religijnych scen, roślin, kwiatów i owoców. Oboje mówią że nigdy nie zaniechają picia noni i będą utrzymywać dawkę 4uncji 3 razy dziennie.

KaleoOkaMahina D., USA 9 maja 2003 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

Zacząłem picie soku noni 1 października 2002 aby poprawić ogólny stan zdrowia. Nigdy nie miałem większych problemów ze zdrowiem - ciśnienie krwi i cholesterol mam w granicach normy. Robiłem w pracy kontrolne badania i badano między innymi cholesterol. Spadł ze 175 do 146. W niedzielę zmierzyłem ciśnienie krwi i wynosiło 98/58. Jestem na pewno zdrowszy i czuję się wspaniale. Przed noni miewałem dni w których byłem przemęczony, miałem bóle głowy, alergie (swędzące oczy). Wszystko minęło.

L. Nako, USA 5 czerwca 2003
JustDrinkIt@hawaii.rr.com [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

PostWysłany: Pon Lip 16, 2007 8:55 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moja żona i ja pijemy sok noni od 3 stycznia 2003. Żona ma cukrzycę i jej poziom cukru we krwi zmniejszył się o 20 punktów do 89!! Również lepiej śpi. U mnie zmniejszyło się wysokie ciśnienie krwi. Jestem pewien że sok pomoże usunąć wiele naszych problemów zdrowotnych. Noni pracuje!

John, THAILAND 28 stycznia 2003
johnh@thaicom.net [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

W Meksyku pies ugryzł moją babcię w nogę i rana nie chciała się zagoić. Lekarze robili co mogli, nie było to jednak proste ponieważ miała wysokie ciśnienie krwi. Wtedy moja mama posłała jej sok noni i w następnym tygodniu rana się zagoiła i ciśnienie krwi spadło.

Angelica G., USA 21 kwietnia 2001 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

Od kilku lat miałem często zmieniające się ciśnienie krwi, które w granicach 24 godzin czasami spada od 180/120 do 100/75. Ponieważ jestem jeszcze czynnym kolarzem, ten stan nie był nie bez znaczenia. Ponieważ ciśnienie krwi zmieniało mi się w taki sposób, mój lekarz nie przepisał mi na to żadnego leku. Pewnego dnia moja żona dała mi sok noni, który polecił jej nasz przyjaciel. Bez wiary że mi pomoże zacząłem go pić. Ku mojemu zaskoczeniu, zauważyłem że już po 3 dniach wahania się zmniejszyły (Mierzę ciśnienie krwi codzienne.). Dzięki piciu soku noni mam teraz stałe ciśnienie krwi. Także po wyścigu dochodzę do siebie i szybciej regeneruję siły niż moi konkurenci. Codziennie rano i wieczorem piję moją dawkę soku noni.

Peter R., GER 25 Aug 2000 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

PostWysłany: Pon Lip 16, 2007 8:56 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Miałam mało energii i niskie ciśnienie krwi od dłuższego czasu. Po 3-4 tygodniach picia soku noni czuję się o wiele lepiej a moje ciśnienie krwi ustabilizowało się.

Marit S., Norwegia, 21 kwietnia 2001 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

Niedawno stwierdzono u mnie wysokie ciśnienie krwi. Nigdy nie chorowałem a jedynym lekiem który brałem w życiu była aspiryna. Kiedy zacząłem picie soku – 2 uncje rano i 2 uncje wieczorem, moje ciśnienie krwi wróciło do normalnego po trzech tygodniach. Nie biorę żadnych leków od pięciu tygodni. To ekscytuje!
Mój szwagier miał cukrzycę – jego poziom cukru we krwi spadł z 10.5 do 6.5 w ciągu czterech dni. Jest naprawdę szczęśliwym człowiekiem.

Jean C., Canada, 30 czerwca 2000 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

Po piciu soku noni przez 4 miesiące, nie muszę już brać leków na ciśnienie krwi i nieregularne bicie serca. Mój artretyzm jest o wiele łagodniejszy, i złagodniały mi powikłania jakich nabawiłem się po trzech wylewach w 1997r. Jestem absolutnie szczęśliwy!

Charlie H., USA 11 listopada 2002 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

PostWysłany: Pon Lip 16, 2007 8:57 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sok noni jest najlepszą rzeczą, która mi się kiedykolwiek przydarzyła. Moje ciśnienie krwi bardzo się poprawiło odkąd biorę ten cudowny zdrowotny produkt. Dzięki!

Carolyn F., USA 12 sierpnia 2002 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

Brałem leki na wysokie ciśnienie krwi (Prozac, Lipitor, i Vioxx) przez sześć i pół roku. Zacząłem pić noni 14 września 2002. Od tej pory do 19 kwietnia 2003, nie brałem żadnych lekarstw. Czuję się wspaniale i nie miałem od tej pory żadnych problemów. Minęło już siedem miesięcy i dziękuję BOGU za sok noni. Piję minimum cztery uncje dziennie i czuję się WSPANIALE!!!

Carl E. Jr., USA 29 kwietnia 2003 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
admin
Administrator

Moja teściowa cierpiała na artretyzm kolan i wysokie ciśnienie krwi. Przeżywała okres depresji po stracie męża. Mój mąż w końcu przekonał ją by piła sok noni sok dając jej butelkę. Po trzech dniach zadzwoniła do nas mówiąc, że nie wie jak pójdzie dalej, ale czuje się dużo lepiej. Tydzień później powiedziała nam przez telefon , że jej doktor nie rozumie w jaki sposób ustabilizowało się jej ciśnienie krwi. Stan jej kolan też się poprawił. Powiedziała, że nigdy nie obejdzie się bez jej soku noni.

Patricia B., USA 30 czerwca 2000 [Tłumaczenie z Forum amerykańskiego]
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Noni -> Sok Noni Doświadczenia Wszystkie czasy w strefie GMT
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3