| Autor |
Wiadomość |
admin Administrator
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 6:11 am Temat postu: |
|
|
Przez trzy i pół roku cierpiałem na artretyzm w większości moich stawów. Był tak dokuczliwy, że przez te lata budziłem się w środku nocy w ogromnym bólu i również z tego powodu cierpiałem na bezsenność. Bywały takie okresy że mogłem podnieść się z łóżka zaledwie na kilka dni. Po trzech tygodniach picia noni ból minął i teraz bardzo dobrze śpię. Gorąco polecam ten produkt wszystkim cierpiącym na tą osłabiającą chorobę. Dziękuję.
Joe, USA 26 maja 2003
jclaurenti@winnemucca.net [Tłumaczenie Z Foum Amerykańskiego] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
admin Administrator
|
|
|
Półtora roku temu cierpiałam na bóle i sztywności osteoartretyczne. Nie spałam dobrze od kilku lat. Moja przyjaciółka poprosiła żebym do niej przyszła dowiedzieć się o soku noni. Ona powiedziała, że to jej bardzo pomogło. Byłam bardzo sceptyczna, ale poszłam. Informacje o soku, o którym wcześniej nie słyszałam, bardzo mnie zachwyciły, szczególnie badania, które były na nim robione. Wróciłam do domu z butelką i tamtej nocy zaczęłam picie soku. W ciągu trzech dni poczułam się zupełnie inaczej. Ból i sztywność zupełnie minęły. Zaczęłam spać jak nastolatka. Poziom mojej energii znacznie się poprawił.
Mark i Lynda W., USA 17 luty 2002 [Tłumaczenie Z Foum Amerykańskiego] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
admin Administrator
|
|
|
Moja szwagierka była niemal całkowicie unieruchomiona z powodu artretyzmu. Po wypiciu soku noni zaczęła normalnie chodzić.
John L., USA 30 czerwca 2000 [Tłumaczenie Z Foum Amerykańskiego] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
admin Administrator
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 6:12 am Temat postu: |
|
|
Mogłam przerwać branie zastrzyków kortyzonu (co dwa miesiące) na artretyzm w kolanach od chwili jak zaczęłam pić sok noni. Także ciśnienie krwi mam teraz niższe i ustabilizowane.
Lillie C., USA 21 kwietnia 2001 [Tłumaczenie Z Foum Amerykańskiego] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
admin Administrator
|
|
|
Po 4 miesiącach picia soku noni, nie musiałem leczyć się na ciśnienie krwi i nieregularne bicie serca. Mój artretyzm jest o wiele łagodniejszy a także stwierdziłem złagodnienie powikłań jakich nabawiłem się po trzech wylewach w 1997r. Jestem naprawdę szczęśliwy!
Charlie H., USA 11 listopad 2002 [Tłumaczenie Z Foum Amerykańskiego] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
admin Administrator
|
|
|
Kiedy piłem pierwszy raz sok noni nie miałem pojęcia co to jest! Zalecono mi go z powodu mojego artretyzmu. Tymczasem dzięki niemu zaszły w moim organizmie wielkie pozytywne zmiany. Ból opuścił mnie po czterech dniach! Nie mam problemu z zatokami, mogę spać lepiej i jem mniej! Moja pamięć i mój wzrok się poprawiły. Również stan mojej skóry poprawia się cały czas. Mogę pracować siedem pełnych dni w naszym własnym sklepie.
Jan R., AUSTRALIA 21 kwiecień 2001 [Tłumaczenie Z Foum Amerykańskiego] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|